Boala de care suferă Selly. „Deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că …”

(Last Updated On: May 25, 2020)

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri români, a declarat că suferă de hernie.

”Era vineri, 15 mai, fix în ziua ”marii relaxări”. Ce m-am mai relaxat în ziua aia, forță ziua aia. Și eu am un prieten foarte bun, Claudiu, alături de care plănuisem să mergem cu barca pe Snagov ca să sărbătorim această relaxare a măsurilor.

Boala de care suferă Selly. „Deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că ...” 1

Stăteam eu așa cu fundul pe barcă, stăteam și mâncam, când deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că o să rămân acolo țeapăn pe barcă.

M-am programt duminică să-mi fac un RMN. În mintea mea au trecut vreo trei ore lejer, doctorul se ocupa de alți pacienți. Nu aveți idee cum e sensația asta să stai o oră nemișcat”, a spus Selly pe vlog, citat de cancan.ro.

”Ai hernie. Nu este nici mică, dar nici mare”, i-a spus medicul lui Selly.

Vezi video aici:

”Nu am să las această hernie să îmi afecteze treaba. Dar o să-i ascult pe medici. O să facem împreună un program de recuperare cum trebuie. Înțeleg că e nevoie de kinetoterapie, de exerciții care să reușească cumva să facă ele la coloană ceva”, a spus Selly în încheiere.