Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil lovit de o mașină

(Last Updated On: May 24, 2020)

Intervenție dramatică pentru un asistent SMURD pe elicopter. Ajuns la locul unui accident a realizat că cel lovit este copilul său.

Cazul cu adevărat uluitor s-a petrecut în județul Timiș, acolo unde bărbatul a participat la salvarea copilului său, în vârstă de 4 ani, rănit într-un accident de mașină, anunță Fanatik.ro.

Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil lovit de o mașină 1
( Sursa foto – lugojinfo.ro)

Sâmbătă, la primă oră a zilei, serviciile de urgență au fost anunțate că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină.

Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

Unul dintre salvatorii care au venit cu elicopterul, era chiar tatăl micuțului, angajat la SMURD. Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara.

De remarcat că băiatul se afla în vacanță la bunici în momentul accidentului. Acesta a fost lovit de o mașină după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să se asigure.

Autoturismul circula regulamentar, au anunțat polițiștii. Șoferul a oprit de urgență și a sunat la 112 anunțând incidentul în care a fost implicat.