Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus. „O tragedie, am fost toţi din familie contaminaţi, cu febră, chiar dacă nu a fost mare, cu tuse şi strănut”

(Last Updated On: May 26, 2020)

Coronavirusul l-a „prins” și pe tenorul Andrea Bocelli. Acesta a declarat marți seară că a reușit să se vindece, după ce s-a infectat în luna martie.

El a evocat “un coşmar”, scrie cotidianul Corriere della Sera. “Experienţa mea cu coronavirusul? O tragedie, am fost toţi din familie contaminaţi, cu febră, chiar dacă nu a fost mare, cu tuse şi strănut”, a declarat el presei la Pisa, în Toscana, potrivit wowbiz.ro.

Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus. „O tragedie, am fost toţi din familie contaminaţi, cu febră, chiar dacă nu a fost mare, cu tuse şi strănut" 1

Andrea Bocelli şi soţia sa au mers la spitalul din Pisa pentru a dona plasmă pentru cercetări în privinţa Covid-19.

“Am depăşit cu bine boala, chiar dacă a trebuit din păcate să anulez numeroase concerte şi asta a fost o experienţă proastă. A fost ca şi cum aş fi trăit un coşmar pentru că aveam senzaţia că nu controlez lucrurile. Speram să mă trezesc dintr-un moment în altul”, a continuat el.

În ceea ce priveşte faza de relaxare a măsurilor restrictive în ţară, de la 4 mai, artistul a “mulţumit lui Dumnezeu că nu este nevoit să ia decizii”. “Mulţumesc lui Dumnezeu că nu sunt politician şi că nu sunt nevoit să iau decizii, nu mi-ar plăcea să fiu în locul celui care trebuie să ia aceste decizii”, a spus el.