Ritualul de dezinfectare. Alin Stoica: „Am intrat în casă încercând să ating cât mai puțin clanța cu mâna. Apoi am pășit cu grijă, nu mai mult de un pas pe hol am așezat cu grijă cele două recipiente de sticlă pe jos, în locul special desemnat. Soția a întins mâna să apuce scăunelul pliant proaspăt cumpărat. Apoi s-a retras repede. Nu era dezinfectat! Așa că …”

Intratul în casă după venirea la magazin este un ritual nou, care trebuie respectat cu sfințenie. Peste ani și ani vom povesti celor mici cum intram în casă și puneam alimentele direct în frigider, fără ritualul de dezinfectare.

Alin Stoica: „Am intrat în casă încercând să ating cât mai puțin clanța cu mâna. Apoi am pășit cu grijă, nu mai mult de un pas pe hol am așezat cu grijă cele două recipiente de sticlă pe jos, în locul special desemnat.

Ritualul de dezinfectare. Alin Stoica: „Am intrat în casă încercând să ating cât mai puțin clanța cu mâna. Apoi am pășit cu grijă, nu mai mult de un pas pe hol am așezat cu grijă cele două recipiente de sticlă pe jos, în locul special desemnat. Soția a întins mâna să apuce scăunelul pliant proaspăt cumpărat. Apoi s-a retras repede. Nu era dezinfectat! Așa că ...” 1

Soția a întins mâna să apuce scăunelul pliant proaspăt cumpărat. Apoi s-a retras repede. Nu era dezinfectat!

Așa că l-am așezat și pe el pe jos. în zona ”de tranzit”, în așteptarea procedurii de dezinfecție. Apoi m-am descălțat și am scos cu grijă haina, pe care am pus-o în cuier, în locul special pentru hainele pe care le folosim afară.

Am scos și masca, pe care am depozitat-o cu grijă în coșul de gunoi. Apoi am mers să mă spăl pe mâini – adică să mă frec frenetic cu săpun timp de 20 de secunde.

Sunt fericit că am o piele extrem de rezistentă, chiar după 100 de astfel de tratamente pe zi se menține într-o stare excelentă!

Apoi mi-am schimbat hainele. Cele cu care am fost afară sunt deja în cuva mașinii de spălat, așteptând cuminți. Mă întreb dacă o să mai am haine după COVID…. Oricum, acum sunt gata să dezinfectez!

Mănuși de plastic, prosop de hârtie, solutie cu clor. Fâs-fâs, stropesc prosopul și șerg cu grijă fiecare părticică a recipientelor de sticlă. Le voi lăsa puțin la rece și apoi…
POT SĂ BEAU ÎN SFÂRȘIT BEREA AIA!

ufff, greu mai e să îți iei o bere în ziua de azi! 🙂”
Noroc!