Adelin Petrisor: „TVR mi-a dat 2 măști de cârpă. Am înțeles mesajul. Probabil ar trebui să-mi ajungă până la pandemia viitoare. Mi s-a părut ciudat că pentru cele 2 măști de cârpă a trebuit să semnez, de parcă mi-ar fi dat mașină de serviciu. Știind birocrația din…”

(Last Updated On: May 18, 2020)

Jurnalistul Adelin Petrișor remarcă modul birocratic în care funcționează TVR, o instituție falimentară plătită din bani publici.

Adelin Petrisor:TVR mi-a dat 2 măști de cârpă. Am înțeles mesajul. Probabil ar trebui să-mi ajungă până la pandemia viitoare.

Adelin Petrisor

Nu e asta problema, mai ales că și pănă acum mi-am cumpărat de unică folosință. Mi s-a părut ciudat că pentru cele 2 măști de cârpă a trebuit să semnez, de parcă mi-ar fi dat mașină de serviciu.

Știind birocrația din TVR, mă tem ca nu cumva să fie nevoie să le predau atunci când voi face lichidarea.😄 #economiaNeTrecePandemia”.

Potrivit Digi 24, masca va trebui purtată în toate spațiile închise aglomerate, de la mijloace de transport în comun până în magazine și la serviciu. Cine nu respectă această regulă riscă sancțiuni, dar acestea vor fi introduse gradual, după o perioadă în care oamenii se vor obișnui cu noua normalitate.