(Foto) Accident grav. O tânără de 19 ani a murit pe loc pe DJ 546 A. Se afla pe scaunul din dreapta și a fost aruncată din mașină

O tânără de 19 ani a avut parte de o moarte violentă joi seara. A fost aruncată din mașina care a lovit un cap de pod. Cel mai probabil fata nu avea centura. Accidentul a avut loc pe DJ 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, județul Olt.

În urma impactului devastator, tânăra ce se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului a fost găsită de către salvatorii ajunși la fața locului în stop cardio-respirator, anunță RTV. 

(Foto) Accident grav. O tânără de 19 ani a murit pe loc pe DJ 546 A. Se afla pe scaunul din dreapta și a fost aruncată din mașină 1 (Foto) Accident grav. O tânără de 19 ani a murit pe loc pe DJ 546 A. Se afla pe scaunul din dreapta și a fost aruncată din mașină 2

“Echipajele medicale au găsit pasagera din autoturism, în vârsta de 19 ani, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Din cauza leziunilor suferite, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Şoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a fost transportat la UPU Slatina, conştient, politraumatizat în urma accidentului”, au anunţat reprezentanţii ISU Olt, citaţi de Agerpres.

Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi circulat cu viteză. În condiţii de carosabil umed, bărbatul de 20 de ani aflat la volan a pierdut controlul şi a intrat cu maşina într-un cap de pod.

(Foto) Accident grav. O tânără de 19 ani a murit pe loc pe DJ 546 A. Se afla pe scaunul din dreapta și a fost aruncată din mașină 3

“Din primele date poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Şerbăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 546 A, din direcţia Brebeni către Schitu, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a precizat purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.