(Video) A fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un magazin Kaufland din România

(Last Updated On: May 28, 2020)

S-a rezolvat misterul celor 30,000 de euro găsiți într-un magazin Kaufland din Timișoara.

Pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Însă, după mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin, relatează Opinia Timișoarei, anunță Digi 24. 
(Video) A fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un magazin Kaufland din România 1

Poliția l-a întrebat de ce nu vine să recupereze banii imediat, dar bărbatul de 60 de ani din Timiș a spus că nu s-a grăbit, deoarece știa că banii lui sunt în siguranță la poliție.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Bărbatul le-a dus polițiștilor acte care dovedeau că a retras banii de la bancă chiar în ziua în care i-a pierdut  în magazinul Kaufland.

Cei 30.000 de euro erau într-un plic care i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce bărbatul, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Vezi aici Video:

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce plicul cu bani cade pe pardoseală, un alt client își blochează căruciorul în plicul cu cei 30.000 de euro.