A murit un medic infectat cu coronavirus. „O ironie a sorții, OMUL care a operat o viață pacienți cu afecțiuni pulmonare, ne-a părăsit răpus de neputința propriilor plămâni in fața nenorocitului Covid 19 după multe zile de suferință”

(Last Updated On: May 19, 2020)

A murit un medic infectat cu coronavirus, anunțul a fost făcut marți dimineață de Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – SUUB. Este vorba de medicul Catalin Barbulescu.

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – SUUB: „Colegul nostru, dr Catalin Barbulescu a incetat din viata aseara. Gandul nostru sa urmareasca permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenta sufera azi prima pierdere in aceasta lupta cu vremurile”.

A murit un medic infectat cu coronavirus

Cătălin Bărbulescu era medic primar Chirurgie toracică. “O zi nefastă, ca o ironie a sorții, OMUL care a operat o viață pacienți cu afecțiuni pulmonare, Dr. Cătălin Bărbulescu, ne-a părăsit răpus de neputința propriilor plămâni in fața nenorocitului Covid 19 după multe zile de suferință.

Amintirea lui, va dăinui veșnic ca un sacrificiu pe altarul profesie de chirurg . Sincere condoleanțe familiei.”, a scris un apropiat pe rețeaua de socializare, potrivit Observator News.

La începutul lunii aprilie, 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti erau confirmaţi cu coronavirus.