A apărut o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban nu poartă mască și fumează în spațiu închis. Ce amendă primește acum?

(Last Updated On: May 31, 2020)

Premierul Ludovic Orban est pasibil de o nou amendă după ce  a apărut o altă poză cu el fumând într-o instituție publică.

Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și purtător de cuvânt al Ministerului Muncii condus de Olguța Vasilescu, a publicat o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban apare fumând în spațiu închis și fără să poarte corespunzător masca de protecție.

A apărut o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban nu poartă mască și fumează în spațiu închis. Ce amendă primește acum? 1

Prim-ministrul este flancat de două persoane care poartă mască. Cristian Vasilcoiu susține că fotografia este făcută în sala de ședințe a Guvernului, anunță G4Media.

Cinci membri ai Guvernului Orban au fost amendați după prima apariție fotografii.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 500 de lei pentru că fuma trabuc în spațiu public închis și cu 2500 lei pentru că nu purta mască de protecție împotriva COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu premierul Ludovic Orban care a anunțat primul, sâmbătă după-amiază, că a plătit online două amenzi, pe www.ghiseul.ro.