(Video) Un pensionar de 87 de ani din România și-a donat economiile unui spitalul. ”Soția mea a fost bolnavă și statul ne-a ajutat, și noi trebuie să ajutăm”

Un pensionar în vârstă de 87 de ani din Cugir, jud. Alba, a donat 10.000 de lei  asociației spitalului din localitate.  Suma a fost transferată în contul deschis pentru achiziționarea de materiale și echipamente necesare în contextul epidemiei de coronavirus.

”Mă numesc Ionescu Mircea, am 87 de ani. Sunt de 70 de ani în Cugir, am lucrat la Uzina Mecanică. Am avut soția bolnavă, a fost internată în multe spitale și centre de recuperare din țară.

(Video) Un pensionar de 87 de ani din România și-a donat economiile unui spitalul. ”Soția mea a fost bolnavă și statul ne-a ajutat, și noi trebuie să ajutăm” 1

Ne-a ajutat foarte mult statul și pentru asta noi îi foarte mulțumim și noi trebuie să mulțumim statului, să ajutăm la necaz. Statul suntem noi”, a transmis Mircea Ionescu, citat de g4media.ro.

Vezi video aici:

”Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care si-a manifestat dorința de a dona suma de 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare. Doresc să îi mulțumesc public în numele celor care vor beneficia. RESPECT!” a scris pe contul său de Facebook primarul localității, Adrian Teban.