Un român din Anglia, voluntar pentru testarea tratamentelor împotriva coronavirus: „M-am gândit la familia mea și la oamenii din spitale care așteaptă o speranță… În Anglia am avut şi trei job-uri în același timp. Lucram în tura de noapte la depozit. De la ora 08.00 până la ora 14.00 lucram în construcții. De două ori pe săptămână mai livram și …”

Un român stabilit în Anglia s-a oferit voluntar pentru testarea tratamentelor anti-COVID-19.

La sfârșitul săptămânii trecute, Cristian a fost acceptat ca voluntar, în Anglia, în mai multe programe de testare pentru obținerea unui tratament împotriva Covid-19.

Un român din Anglia, voluntar pentru testarea tratamentelor împotriva coronavirus: „M-am gândit la familia mea și la oamenii din spitale care așteaptă o speranță... În Anglia am avut şi trei job-uri în același timp. Lucram în tura de noapte la depozit. De la ora 08.00 până la ora 14.00 lucram în construcții. De două ori pe săptămână mai livram și ...” 1

Deși pe mulți i-ar putea speria ideea de a participa la un astfel de test, ieșeanul spune că este bucuros să participe la testări. Motivul pentru care face acest lucru este să-și ajute familia și prietenii, pentru că cineva trebuie să testeze vaccinul pentru coronavirus.

„M-am gândit la familia mea, la țara mea și la oamenii din spitale care așteaptă o speranță. Acum aștept rezultatul testului. Mă vor contacta după ce au rezultatul”, a spus Cristian Dumitrescu, citat de ziarulromanesc.net.

Înainte să se înscrie în programul de testare pentru un tratament anti-coronavirus, ieșeanul a fost voluntar și a ajutat persoanele fără posibilități din Marea Britanie. Le-a dus mâncare celor aflați în izolare sau în carantină.

Ieșeanul, în vârstă de 43 de ani a venit în sprijinul comunității și în trecut, atunci când a salvat de la moarte doi britanici.