Un pompier din cadrul ISU, care are acasă un copil de câteva săptămâni, a renunţat la concediu. „Atunci când ROMÂNIA are nevoie de mine la serviciu împotriva COVID-19 renunț la acest concediu și vin la serviciu asumându-mi orice risc până la final. Nu dau bir cu fugiții, acum când e mai rău!”

Un pompier din cadrul ISU Olt este un exemplu pentru toți. Deși are acasă un copil de câteva săptămâni, a renunţat la concediu, pentru a fi alături de colegi.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis: „Un pompier din cadrul ISU Olt, care are acasă un copil de câteva săptămâni, a renunţat la concediu, pentru a fi alături de colegi, în contextul pandemiei de coronavirus.

Un pompier din cadrul ISU, care are acasă un copil de câteva săptămâni, a renunţat la concediu. „Atunci când ROMÂNIA are nevoie de mine la serviciu împotriva COVID-19 renunț la acest concediu și vin la serviciu asumându-mi orice risc până la final. Nu dau bir cu fugiții, acum când e mai rău!” 1

Respectăm dorința colegului nostru de a nu-i face publică identitatea și redăm în rândurile de mai jos cuvintele lui:

„Atunci când ROMÂNIA are nevoie de mine la serviciu împotriva COVID-19 renunț la acest concediu și vin la serviciu asumându-mi orice risc până la final. Nu dau bir cu fugiții, acum când e mai rău!”

Suntem mândri de tine! Ești un exemplu pentru toți!”