Succesul lui Raed Arafat! Vorbește fluent 7 limbi și s-a ”antrenat” toată viața în medicina dezastrelor

Raed Arafat vorbește fluent 7 limbi. Secretarul de stat a studiat pe mai multe continente și este masterand în ”medicina dezastrelor”.

Raed Arafat vorbește fluent 7 limbi, din care patru ”la perfecție”: araba (limba lui maternă), română, engleză și franceză; greaca și germana – la nivel avansat și italiana – nivel intermediar, scrie stirilekanald.ro.

Succesul lui Raed Arafat! Vorbește fluent 7 limbi și s-a ”antrenat” toată viața în medicina dezastrelor 1

Raed Arafat este angajat al Guvernului României din 2007. El a fost inițial Subsecretar de stat la Ministerul Sănătății, apoi Secretar de Stat la MS, iar în prezent ocupă funcția de Secretar de Stat și Șef al departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne.

Un motiv important pentru care Raed Arafat se simte stăpân pe situație în aceste zile este că s-a pregătit cam toată viața pentru această pandemie. Arafat are un master eruopean în Medicina Dezastrelor, pe care l-a luat în 2003 la două universități: din Bruxelles și Novara.

El mai are un curs absolvit de intervenție în accidente chimice (în Scoția), unul de chirurgie de război și triaj medical (Norvegia) și unul de medicină de catastrofă (în colaborare cu Brigada de Pompieri Paris și Corpul Medical al Armatei Franceze).