FELICITĂRI! Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express. Greta Bogdan: „Asia Express m-a trecut prin atâtea stări cât nu m-a trecut cel mai bun film pe care am reușit să-l văd până acum. Și da, în final s-a lăsat cu lacrimi și cu întrebarea”:

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Cei doi concurenți au primit premiul de 30.000 de euro, anunță Jurnalul.ro.

Greta Bogdan: „Asia Express m-a trecut prin atâtea stări cât nu m-a trecut cel mai bun film pe care am reușit să-l văd până acum. Și da, în final s-a lăsat cu lacrimi și cu întrebarea: “Și de acum eu la ce aștept să mă mai uit, cu sufletul la gură, în fiecare săptămână?”

FELICITĂRI! Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express. Greta Bogdan: „Asia Express m-a trecut prin atâtea stări cât nu m-a trecut cel mai bun film pe care am reușit să-l văd până acum. Și da, în final s-a lăsat cu lacrimi și cu întrebarea”: 1

Deși am un pic de închipuire despre ce se află în spatele unei astfel de producții și am așteptări pe măsură în fiecare sezon, mă fascinează formatul, mobilizarea resurselor, tot-tot-tot ce se întâmplă în reality show.

Culmea, tocmai lucrurile astea atât de bine făcute reușesc să te trimită în atmosfera jocului și să uiți de ce știi tu că se întâmplă în spatele camerelor. Îți creează simpatii și antipatii, tensiune, adrenalină, bucurie.

Într-un cuvânt: emoție. Recunosc, după etapa finală, momentul meu preferat din emisiune e cel în care se difuzează “behind the scenes”. Ce sezon, ce finală și, din nou, ce producție! Mona Segall&team rulz!”

Jurnalista Paula Rusu: „Nu va puteti imagina cata munca e in spatele show-ului Asia Express Sezonul 3. Nu vedeti cameramanii care alearga, urca scarile, dorm pe unde se poate cu camere de peste 10 kg in spinare, 10-12 ore zilnic. Apoi post-productie, mii de ore de vizionat, de timecodat, de selectat, de montat… omg.
Respect! Mare respect!

Altfel, mare spectacol!
PS. Eu am fost #teamspeakstefania”.