Asistentă vindecată de coronavirus a donat plasmă hiperimună: „Dacă poți face un bine, fă-l cu drag. Nu se știe niciodată la cine ajunge și poate o anumită persoană chiar are nevoie și poate fi salvată”

Eufrosina Șerban, în vârstă de 47 de ani, s-a infectat cu coronavirus după ce a avut grijă de zeci de pacienți bolnavi de COVID-19. Imediat după ce s-a vindecat, asistenta de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală a donat plasmă.

“A fost o perioadă destul de grea. A fost foarte multă muncă, alături de colegii mei din spital, și mult stres, pentru că era ceva necunoscut. Apoi m-am îmbolnăvit. Nu mi-a fost frică deloc. Știam că se poate întâmpla așa ceva, având în vedere că aveam grijă de bolnavi cu COVID-19. Eu am făcut o formă medie de boală”, povestește asistenta, citată de observatornews.ro.

Asistentă vindecată de coronavirus a donat plasmă hiperimună: „Dacă poți face un bine, fă-l cu drag. Nu se știe niciodată la cine ajunge și poate o anumită persoană chiar are nevoie și poate fi salvată” 1

”Am donat. M-am oferit să donez pentru că eu cred așa: dacă poți să faci un bine, fă-l cu drag. Nu se știe niciodată la cine ajunge și poate o anumită persoană chiar are nevoie și poate fi salvată”, spune Eufrosina Șerban.

Deși a fost declarată vindecată, Eufrosina Șerban stă departe de cei trei copii ai ei, pe care nu i-a mai văzut de mai bine de o lună de zile.