Vlad și Alina, eroi. Tabi Apăscăriței: „Ea e Alina. E unul dintre medicii care si-a lăsat familia (soțul si fetita) acasă…ea si-a făcut bagajul si a venit la Suceava pentru a ajuta un spital rămas al nimanui…El e Vlad. Mi-a fost coleg în facultate… L-am întrebat ce mai face, cum rezistă fizic, psihic. Mi-a trimis poza aceasta. Vlad e în prima linie….Vă implor : Stați acasă!!! El e acolo pentru voi”

Mulți medici au rămas să ajute bolnavii cu coronavirus. Dar ei au nevoie de ajutorul tău. Stai acasă!

Tabi Apăscăriței: „El e Vlad. Mi-a fost coleg în facultate… L-am întrebat ce mai face, cum rezistă fizic, psihic. Mi-a trimis poza aceasta. Am cerut permisiunea de a o posta aici. Vlad e în prima linie….Vă implor : Stați acasă!!! El e acolo pentru voi.
Vlad și Alina, eroi. Tabi Apăscăriței: „Ea e Alina. E unul dintre medicii care si-a lăsat familia (soțul si fetita) acasă...ea si-a făcut bagajul si a venit la Suceava pentru a ajuta un spital rămas al nimanui...El e Vlad. Mi-a fost coleg în facultate... L-am întrebat ce mai face, cum rezistă fizic, psihic. Mi-a trimis poza aceasta. Vlad e în prima linie....Vă implor : Stați acasă!!! El e acolo pentru voi” 1

Tabi Apăscăriței: „Un alt EROU minunat…
Ea e Alina. E unul dintre medicii din Iasi care si-a lasat familia (sotul si fetita) acasă…ea si-a facut bagajul si a venit la Suceava pentru a ajuta un spital ramas al nimanui.
Vlad și Alina, eroi. Tabi Apăscăriței: „Ea e Alina. E unul dintre medicii care si-a lăsat familia (soțul si fetita) acasă...ea si-a făcut bagajul si a venit la Suceava pentru a ajuta un spital rămas al nimanui...El e Vlad. Mi-a fost coleg în facultate... L-am întrebat ce mai face, cum rezistă fizic, psihic. Mi-a trimis poza aceasta. Vlad e în prima linie....Vă implor : Stați acasă!!! El e acolo pentru voi” 2

Pe Alina o știu de pe vremea studenției, iar pe soțul ei din școala generală. Oameni deosebiți.
Azi e ZIUA EI !! Implineste 30 de ani…și e departe de familie…

Alina, Dumnezeu sa te rasplateasca pentru tot ce faci si pentru ca ai ales sa fii un om care nu-si paraseste aproapele cand are cea mai mare nevoie. Suceava intreaga iti multumeste.

LA MULTI ANI, ALINA!!!!”