(Video) Al șaselea Golden Buzz la Românii au Talent. Cine este Mihai Țigaret, în vârstă de numai 13 ani care a convins-o pe Andra

(Last Updated On: March 7, 2020)

Mihai Țigaret, în vârstă de numai 13 ani, a primit aseară al șaselea Golden Buzz din acest sezon al emisiunii Românii au Talent.

Băiatul, alintat Clyderman de România”, a convins-o pe Andra să îi dea Golden Buzz la ediția de vineri seară.

(Video) Al șaselea Golden Buzz la Românii au Talent. Cine este Mihai Țigaret, în vârstă de numai 13 ani care a convins-o pe Andra 1

„El a fost lecţia mea de viaţă, în seara asta, la Românii au talent! Merită urmărit momentul şi să fim fericiţi că există o aşa generaţie! Felicitări Mihai şi mult respect pentru familia ta!”, a fost mesajul postat de Andra, citată de adevarul.ro.

Mihai are 13 ani şi este elev al Şcolii Gimnaziale Waldorf din Râmnicu Vâlcea, ce aparţine de Liceul Tehnologic Forestier. S-a apucat de studiul pianului la vârsta de 9 ani, după ce cântând la o pianină de jucărie, familia şi-a dat seama că micuţul are talent.

Studiază cu profesoara Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea. În ultimii doi ani se pregăteşte şi cu un profesor universitar de muzică din Bucureşti.

Vezi video aici:

În trei ani a adăugat în palmares cinci premii I, două premii II, trei premii III, un premiu de excelenţă şi un trofeu etc. Anul trecut, a obţinut Marele Premiu la Concursul Musica Mundi de la Bucureşti, ocazie cu care a primit ar fi trebuit să primească o pianină Perzina în valoare de 4.500 euro, dar cum mai avea încă una acasă, a fost schimbată cu un pian cu coadă.