Update. Aproape 800 de oameni au murit în toată Italia de coronavirus, în 24 de ore! Românii s-au distrat copios la grătare

(Last Updated On: March 21, 2020)

Italia a anunțat că în ultimele 24 de ore au murit aproape 800 de oameni, 546 doar în Lombardia. Peste 6.500 de oameni s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore. Unii români nu sunt impresionați de ceea ce se întâmplă în Italia. Azi au ieșit la grătare.

Bogdan Ocnaru: „793. Atatia oameni au murit astazi in Italia.
Asta in timp ce unii tzopaiau azi prin parc si faceau gratare in padure.
#staiacasa”

Update. Aproape 800 de oameni au murit în toată Italia de coronavirus, în 24 de ore! Românii s-au distrat copios la grătare 1

Andreea Gurban: „Omul are 5 simțuri. Aparent, văzul și auzul și le-a pierdut, căci NU răspunde la îndemnurile RE-PE-TA-TE ale autorităților scrise și auzite pe toate canalele – de a sta în casă în plină pandemie!

În pădurea Băneasa sunt acum câteva zeci de mașini, la un restaurant am văzut mici pe grătare, oamenii se plimbă cu bicicletele sau de mână cu copii, bunici și patrupede.

Vezi aici video:

Vezi aici video:

Later edit: a venit și o dubă a Jandarmeriei care prin portavoce vă îndeamnă, oameni buni, SĂ EVITAȚI SPAȚIILE AGLOMERATE PENTRU A PREVENI RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI!”