(Last Updated On: March 25, 2020)

Suceava pare să fie problema României în chestiunea coronavirusului, un fel de Lombardia a României. Cel puțin 70 de medici, asistente și infirmiere s-au infectat cu coronavirus. Aceste cadre medicale fricoase și lașe nu au avut curajul să se opună conducerii care i-a pus să încalce cele mai elementare proceduri. E bine acum că v-ați îmbolnăvit, probabil, și familiile? Merită lașitatea?

Ovidiu Voicu: „Cred că e momentul să ne pregătim, psihologic, pentru ce e mai greu, începând cu nordul Moldovei. O bătălie dură stă să înceapă.
La Spitalul Județean Suceava, acum închis, au fost găsiți deja 92 de angajați infectați cu coronavirus și testările nu s-au terminat. Pacienții au fost sau vor fi transferați la alte spitale din județele învecinate. Doi pacienți au decedat deja.

Suceava, Lombardia României? 70 de medici, asistente și infirmiere fricoși/fricoase sunt confirmați pozitiv cu coronavirus. Și-au îmbolnăvit și familiile? Ovidiu Voicu: „Cred că e momentul să ne pregătim, psihologic, pentru ce e mai greu, începând cu nordul Moldovei. O bătălie ...” 1

La Spitalul Județean Botoșani, tocmai au descoperită că au o pacientă infectată e de trei zile în spital și a trecut prin mai multe secții. A fost consultată inclusiv de doi medici infecționiști, care au decis că are pneumonie bacterială, nu virală”.

Lucian Mindruta: „Hai sa va vad daca ghiciti care-a fost cea mai importanta investitie imobiliara a Spitalului Suceava anul trecut…
Un pavilion nou? Un depozit de materiale de protectie? Ceva sa te ajute sa faci bine pacientii?

Nu, bai prostilor. O fantana arteziana! Muzicala! Si cu joc de lumini.
Las Vegas, frate.

A costat 60.000 de euro Cand a inaugurat-o, seful spitalului, domnul Rimbu a explicat si ca are rol … terapeutic!
Bai, deci TERAPEUTIC!

Apropos, sa stiti ca Rimbu asta era una dintre variantele liberalilor pentru postul de ministru al Sanatatii.
Cred ca Sorina Pintea rade si cu curul de noi acum. Si Banicioiu.

Fantana arteziana terapeutica. Pai dati-i drumul si duceti-i pe aia cu Covid langa ea. Eventual, cand se mai face cald, le faceti si-o baie.
Nu se stie de unde sare Nobelul pentru prostie”.

O fântână arteziană în valoare de 60.000 de euro, cu jocuri de lumini şi muzică terapeutică, a fost amenajată în faţa spitalului din Suceava. Investiţia s-a realizat din taxa de parcare percepută de unitatea medicală, anunță Digi 24.

Vezi aici video:

Fântâna arteziană are scop terapeutic(?) şi de ea se pot bucura atât pacienţii cât şi oamenii care ies la plimbare în oraş şi vor să se relaxeze.