(Last Updated On: March 25, 2020)

Situație gravă la ”Maternitatea Elena Doamna” din Iași, acolo unde medicii au iești în fața spitalului să protesteze  după ce au aflat că le vine în spital o femeie gravidă, care era gata să nască.

Medicii au încercat să blocheze ambulanța SMURD care aducea pacienta. Aceștia se plâng din cauza faptului că nu au echipamente de protecție, nu au măști sau combinezoane.

Protest! Medicii  au BLOCAT o ambulanță cu o femeie gravidă, suspectată de  infectare cu coronavirus! 1

Managerul spitalului a discutat cu medicii și într-un final femeia gravidă a fost coborâtă din ambulanță și lăsată să intre în spital, scrie stiripesurse.ro.

Iulian Bulai a scris pe Facebook: „Vreți să decimați Moldova, domnilor guvernanți?

Deja, după Suceava, acum Spitalul Militar din Focșani e închis 48 de ore, iar la Iași, medicilor și asistentelor le e frică să participe la o naștere. La o naștere, dle Costache! Credeți că puteți organiza copiii să nu se nască până când faceți dvs. rost de echipamente?

După ce că, prin grija PSD, n-avem spitale regionale, Moldova stă toată în centrul de la Iași, iar autostradă să aducem oamenii în alte orașe n-avem, acum neglijența, nepăsarea și incompetența autorităților fac din regiunea noastră o bombă virală cu ceas.

Închideți orașul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceți ieri!), cu excepția transportului cu ambulanța și a aprovizionării cu produse alimentare, faceți testări la scară largă și dezinfectări masive.

Absolut toți pacienții din Suceava care trebuie internați la Rădăuți trebuie testați, au, n-au simptome, înainte de internare. Toate cadrele medicale trebuie dotate URGENT cu echipamente de protecție.

N-aveți? Faceți rost! Găsiți soluții! Nu ne mai spuneți că avem, o să facem, o să rezolvăm. Doar faceți!”