Surse. Probleme de sănătate pentru Sorina Pintea în arest. O ambulanţă a intervenit duminică

(Last Updated On: March 1, 2020)

Probleme de sănătate pentru Sorin Pintea. I s-a făcut rău după ce a văzut cum arată condițiile de arest.

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea a anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, transmite Mediafax.

La Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă nr 1 din Capitală a fost solicitată, duminică, ambulanţa pentru Sorina Pintea.

Surse. Probleme de sănătate pentru Sorina Pintea în arest. O ambulanţă a intervenit duminică 1

Fostul ministru al Sănătăţii se află în detenţie în arest preventiv. Sorina Pintea a fost îngrijită de medici, care au constatat că nu se impune ca ea să fie internată.
Potrivit unor surse, Sorinei Pintea i s-a administrat o perfuzie.

În altă ordine de idei, Elena Udrea a declarat duminică despre Sorina Pintea, aflată în arest preventiv sub acuzaţia de luare de mită, că speră că este nevinovată, că este o înscenare, precizând că a apreciat-o ca ministru al Sănătăţii, informează Stirile Pro Tv.

”Sper că este nevinovată, că este o înscenare. Îmi doresc pentru ea pentru că am apreciat-o ca ministru al Sănătăţii”, a declarat Elena Udrea, prezentă la un eveniment sportiv caritabil.

Surse. Probleme de sănătate pentru Sorina Pintea în arest. O ambulanţă a intervenit duminică 2

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucureşti, transmite News.ro.