Mircea Radu: „De ce Andreea Marin are mască cu factor ridicat de protecție împotriva coronavirus iar doamna de lângă ea, un profesor universitar doctor, o simpla masca chirurgicală? Părerea mea e că Andreea putea să …“

(Last Updated On: March 29, 2020)

Sistemul sanitar din România se clatină serios în contextul epidemiei de coronavirus. Slab dotate și cu personal puțin spitalele de la noi au nevoie mare de ajutor.

Ajutorul care vine din sistemul privat și de la populație nu face decât să evidențieze problemele pe care clasa politică le ignoră de 30 de ani.

Mircea Radu: „De ce Andreea Marin are mască cu factor ridicat de protecție împotriva coronavirus iar doamna de lângă ea, un profesor universitar doctor, o simpla masca chirurgicală? Părerea mea e că Andreea putea să ...“ 1

Mircea Radu a scris pe Facebook: „De ce Andreea Marin are mască cu factor ridicat de protecție împotriva coronavirus iar doamna de lângă ea, un profesor universitar doctor, o simpla masca chirurgicală? E întrebarea zilei, aici pe Fbk și de aici multă ură și incompetență ascunse după miștouri și ticăloșii fine…

Părerea mea e că Andreea putea să stea acasă să asculte Debussy in timp ce privea la dansul leneș al peștilor din acvariu. Dar n-a făcut-o. S-a implicat. A apelat la oamenii de afaceri și mari firme ca sa facă rost de echipamente și altele necesare pe care le-a donat spitalelor și oamenilor in nevoie.

Celor care privesc superior (haida-de…) și comentează fotografia asta ar trebui sa îndrepte comentariile mustind a ură către stat.

Da, către stat!

Statul român, cu sistemul ăsta de sănătate vai mama lui, e de vină pentru lipsurile de orice fel, inclusiv a echipamentelor de protecție.

Despre Andreea, numai de bine!”