Mircea Badea, despre coronavirus și alegerile anticipate: „Se vor năpusti câteun arafat sau câteun streinu-cercel pe fiecare cameră din secție cu spârcâieciuri după fiecare folosire a ștampiluței?”

(Last Updated On: March 3, 2020)

Mircea Badea ridică o problemă serioasă. Ce se va întâmpla cu alegerile dacă rămâne pericolul coronavirusului?

“Sunt fan alegeri anticipate. Vă dați seama cum va arăta, de exemplu, campania electorală în Italia când se va duce Rareș Bogdan în Lombardia, la Veneto, la cutare, la cutare ca să zică ‘Ciuma Roșie! Ciuma Roșie!”.

Mircea Badea, despre coronavirus și alegerile anticipate: „Se vor năpusti câteun arafat sau câteun streinu-cercel pe fiecare cameră din secție cu spârcâieciuri după fiecare folosire a ștampiluței?" 1

După aia, cred că iarăși în diaspora se vor face cozi, ceea ce e foarte mișto, când e vorba de o pandemie, să fie cu cozi. Cred că prezența la vot și în țară și în străinătate va fi masivă, pentru că e foarte mișto să te aglomerezi la vot.

Eu vreau să știu exact și să-mi spună domnul Werner, pe care știți că îl apreciez foarte-foarte mult, cum anume se va proceda cu ștampiluța pentru că ea nu e de unică folosință. Ea se dă din mână în mână, ca pe vremuri folclorul din gură în gură.

Deci, se vor năpusti echipe de epidemiologi, câteun arafat sau câteun streinu-cercel pe fiecare cameră din secție cu spârcâieciuri după fiecare folosire a ștampiluței?“, a spus ironic Mircea Badea, potrivit A3.