Ministrul Sănătății: “Sunt în stare critică (cele două doctorițe de 40 de ani), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare”. Victime ale unui fost polițist mincinos

(Last Updated On: March 28, 2020)

Update.
Două doctorițe de la Spitalul Gerota din București sunt în stare gravă, spune Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Prognosticul medicilor este unul rezervat.

“Sunt în stare critică (cele două doctoriţe de la Spitalul Gerota – n.r.), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tatătaru, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Ministrul Sănătății: "Sunt în stare critică (cele două doctorițe de 40 de ani), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare". Victime ale unui fost polițist mincinos 1

Stire Initiala
Un fost ofițer de Poliție a mințit medicii că a fost în Israel și a îmbolnăvit multe cadre medicale. Dorința de a ascunde că a fost cu amanta în Israel a fost mai mare decât responsabilitatea față de cei din jurul său.

Două doctorițe de la Spitalul Gerota din Capitală se află la terapie intensivă, iar starea lor este una foarte gravă. Cele două cadre medicale au vârsta de 40 de ani și sunt internate la Institutul ”CC Iliescu”, din Capitală, anunță Jurnalul Național. Ele au fost duse la Institutul C.C. Iliescu, unde au fost intubate.

Ministrul Sănătății: "Sunt în stare critică (cele două doctorițe de 40 de ani), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare". Victime ale unui fost polițist mincinos 2

Medicii de la Spitalul Gerota au fost infectați de fostul ofițer MAI, care a mințit medicii că nu a fost în străinătate, asta deși tocmai revenise din Israel.

Jumătate din personalul medical al spitalului a fost depistat cu noul coronavirus. Zeci de cazuri au fost confirmate într-o singură zi.

Bărbatul din Bucureşti confirmat cu noul coronavirus a fost internat în data de 5 martie, cu simptome complet diferite faţă de cele obişnuite în cazul pacienţilor infectaţi cu virusul 2019-nCoV, informa Grupul de Comunicare Strategică.

La câteva zile după internare, pacientul a dezvoltat simptome pulmonare agresive, fapt ce i-a determinat pe medici să ceară efectuarea testului pentru COVID – 19. Bărbatul este ofiţer în rezervă al MAI şi are 60 de ani.

Inițial, pacientul a afirmat că nu a călătorit recent în niciun stat aflat în zonele considerate de risc maxim.