Mihai Bobonete: „Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude. Nu durează mult, în vremea asta ține maxim trei zile, apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor, dar sigur, în curând, ca la …”

(Last Updated On: March 28, 2020)

Mihai Bobonete a postat un mesaj de încurajare pentru românii aflați în izolare. Actorul vrea să îi încurajeze pe fanii și prietenii lui care sunt predispuși să ajungă în depresie din cauza faptului că sunt nevoiți să stea, aproape tot timpul, închiși în casă.

„Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude. Nu durează mult, în vremea asta ține maxim trei zile, apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor, dar sigur, în curând, ca la cinema, în curând pe marile ecrane”, a scris Mihai Bobonete, ciat de dcnews.ro.

Mihai Bobonete: „Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude. Nu durează mult, în vremea asta ține maxim trei zile, apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor, dar sigur, în curând, ca la ...” 1

„Nu ține mult, vă garantez și vă sfătuiesc să stați de vorbă cu soțul/soția/iubita/iubitul, să vă jucați cu cei mici, să comunicați păreri și temeri, tot ce vă trece prin cap, faceți ceva nou, plantați, desenați, citiți, decupați, cântați, dansați, orice activitate care să vă poarte mintea în alte direcții. Vine Paștele și trece totul, vom fi bine și ne revenim noi ușor, ușor.

Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi, dar va trece și vom fi învățat ceva important de la perioada asta, fie că acum conștientizați asta sau fie că mai târziu veți descoperi urmările izolării. Azi e joi și mâine e vineri, weekend acasă, în casă, cu familia, cu cei dragi. Gătiți, beți un pahar, vedeți un film, odihniți-vă!”, a completat Bobonete.