(Last Updated On: March 26, 2020)

Medicul Adrian Streinu-Cercel a recomandat autorităților din București, în cadrul unei conferințe la Primăria Capitalei, să asigure curățenia în oraș.

”Unde este curățenie, nu este virus! Virusul stă pe jos, respectiv pe clanțe, pe uși, pe geamuri. Unde punem mâna, acolo este și virusul. De acolo luăm și îl ducem, și cu telefoanele mobile îl ducem la față, și de pe față, respectiv, îl ducem și îl tragem în dreptul nasului”, a declarat Adrian Streinu Cercel, citat de observator.tv.

Medicul Streinu-Cercel: ”Coronavirusul stă pe jos, pe clanţe, pe uși, pe geamuri. Unde este curățenie, nu este virus ...cu telefoanele mobile îl ducem la față, și de pe față, respectiv, îl ducem și îl tragem în dreptul nasului” 1

Șeful Institutului Matei Balș a recomandat astfel autorităților locale să facă eforturi pentru menținerea curățeniei pe străzi.

”Între timp, primăriile trebuie să spele șoselele, de dimineața și până seara, clanțele, de dimineața și până seara, gardurile de dimineața până seara cu apă care să fie hiperclorizată. Clorul este cel care inactivează acest virus și, ca atare, putem să facem acest lucru. Avem stații de unde putem să luăm apa și să spălăm!”, a transmis medicul.