Medicul Ady Nicula, mesaj pentru cei cu pensii speciale. „ În aceste momente fierbinți …stați la geamul casoiului, va uitați cum creste iarba peluzei, se pune praful in cele zece camere, se strica papica in frigider, nu au putut veni angajații la treabă …și ziceți: mai dai in p…m…ca de aia sunt medici, sa și facă treaba ca de aia s-au făcut doctori … Dar, ce uitați ” prețioșilor, “e că …”

(Last Updated On: March 26, 2020)

Medicul Ady Nicula le transmite un mesaj celor cu pensii speciale care în aceste momente critice pentru România nu fac nimic. Ar trebui Guvernul să taie toate pensiile speciale și să trimită banii la spitale?

Ady Nicula: „Haideți să vorbim iarăși despre „speciali”.
In primul rand să vedem cit de utili sunteți societății în aceste momente fierbinți, cu ce ajutați, ce faceți în aceste clipe ?!!! Stați la geamul casoiului, va uitați cum creste iarba peluzei, se pune praful in cele zece camere, se strica papica in frigider, nu au putut veni angajații la treabă …

Medicul Ady Nicula, mesaj pentru cei cu pensii speciale. „ În aceste momente fierbinți ...stați la geamul casoiului, va uitați cum creste iarba peluzei, se pune praful in cele zece camere, se strica papica in frigider, nu au putut veni angajații la treabă ...și ziceți: mai dai in p...m...ca de aia sunt medici, sa și facă treaba ca de aia s-au făcut doctori ... Dar, ce uitați " prețioșilor, "e că ...” 1
(foto arhiva)

Va uitați la stiri, stați comod in fotoliu, puneți o băutură fină și ziceți: mai dai in p…m…ca de aia sunt medici, sa și facă treaba ca de aia s-au făcut doctori …

Că și așa o freacă tot timpul, la cabinete, le-am mărit salariile, sa pună osul acum, sa vedem ce pot … Dar, ce uitați ” prețioșilor, “e că noi lucram cu ventilatoare și aparate de anestezie de zeci de mii de euro, paturi complicate, aparatura de monitorizare, scumpă tare tare și pe care voi, in ipocrizia voastră, nu v ați gândit la ce e de folos …pai, acum, sa vedem cum o sa fim de folos, cu 8 ventilatoare la o sută de mii de locuitori, că dacă nu va putem intuba, puține șanse …

Aaaaaa, va e un pic frica, v-ați adus aminte de conexiunea divină, că Viena e tare departe, poate dați câteva telefoane, sa se pună deoparte ceva pentru “speciali”, vreo 500 de ventilatoare din cele 1300 de toate … Cum o sa și aducă aminte poporul votant de voi, ca cei care au “masacrat” sau “devastat” această națiune, chiar e un gând de speriat, nu ???!!!!

Hai sa faceți ceva, donați și voi, puneți măcar “speciala” la bătaie, doua trei luni măcar, sa mai punem de o mănușă, halatzel, papucel … Pentru “aia” din linia întâi ?!!!

Nu am văzut UNUL care sa vina sa ajute cu ceva, din măreții speciali ai țării, unul ?!!! Aaaa, ciocul mic, sunteți cu musculitza pe fes, nu i așa, și bâzâie rău rău , nu puteți dormi, nu puteți să zornăiti la tv ….

Ca bune erau “regionalele acum”, cum se mai umfla pieptul la tv că gusulitza la curcan … Ce procente mai adunați, toți eram in gura cu realizările … Plus autostrăzile alea ….

Atunci, propun guvernului in aceste zile de criza, sa taie TOATE specialele parlamentarilor și CCR ului j….s care conduce țara din umbra, și să le dați o primă tuturor din linia întîi … De restul, duceți mâncare la neputincioși …

Dar, repede repede , pina nu vine iarăși grădinarul sa tundă peluza, că noi românii nu avem memorie … Mai deloc ….
Haideți să redefinim termenul și să găsim adevărații speciali, poate cu adevărat sunt cei din linia întâi … Ce ziceți ?!!!!”

Cea mai mare pensie din România, de aproximativ 74.000 de lei este a unui fost procuror militar din regimul comunist, care a fost și șef al penitenciarului de la Colibași, anunță Europa Liberă.