Medici români au descoperit vaccinul împotriva coronavirusului! OncoGen: „Avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Important: Acest vaccin este …”

Medicii de la OncoGen au anunțat că au descoperit vaccinul împotriva coronavirus!

Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, a anunțat, că a descoperit vaccinul împotriva COVID-19.

„O zi foarte importantă pentru OncoGen: avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze”, anunță Păunescu, citat de site-ul timpolis.ro și preluat de stiripesurse.ro. Virgil Păunescu mai spune că echipa de cercetători de la OncoGen, pe care o coordonează, a terminat ieri sinteza vaccinului, iar azi a început deja testele pentru vaccinul împotriva Covid-19.
Medici români au descoperit vaccinul împotriva coronavirusului! OncoGen: „Avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Important: Acest vaccin este ...” 1

OncoGen: „O zi importantă pentru OncoGen: avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. #Vaccine #Romania #VaccineRomania #Covid19Vaccine #VaccineOncoGen

P.S. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Azi incepem testele!
Important: Acest vaccin este doar pentru testare in laborator (deocamdata)”

Cercetătorii de la Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara au anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că un vaccin personalizat care să protejeze contra noului Coronavirus poate fi dezvoltat folosind o tehnologie utilizată în vaccinarea personalizată în cancer și au postat tehnologia pe site-ul oncogen.ro.

La începutul acestei săptămâni, OncoGen Timișoara a primit din Germania reactivii destinați primelor teste.