Maria: „Soțul a fost internat la Matei Balș, eu sunt acasă, aștept să mă testeze azi. Aseară, până sa vina salvarea, ne-am omorât mințile, sa ne dăm seama unde am greșit. Am fost plecați cu mașina cu o familie din Cluj. Va rog sa înțelegeți că este groaznic să stai cu …”

O româncă venită zilele acestea din Austria, împreună cu soțiul, a anunțat pe Facebook că este suspectă de coronavirus. Nu știe cum s-a întâmplat dar are un mesaj: stați acasă, se poate întâmpla oricui.

Pe Facebook, Teianu Maria a scris: „Soțul a fost internat la Matei Balș, eu sunt acasă, aștept să mă testeze azi. Aseară, până sa vina salvarea, ne-am omorât mințile, sa ne dăm seama unde am greșit.

Maria: „Soțul a fost internat la Matei Balș, eu sunt acasă, aștept să mă testeze azi. Aseară, până sa vina salvarea, ne-am omorât mințile, sa ne dăm seama unde am greșit. Am fost plecați cu mașina cu o familie din Cluj. Va rog sa înțelegeți că este groaznic să stai cu ...” 1

Am fost plecați cu mașina cu o familie din Cluj. Când am văzut că la vama Nădlac se trece foarte usor, atunci ne-am pus semne de întrebare. Pana la Cluj nu am oprit.

Am dormit, sâmbătă noaptea, a doua zi ne-am luat mașina si am plecat către casa. Aveam la noi măști și mănuși. Am oprit în Sighișoara, de unde ne-am aproviziona si am plecat direct la Urziceni.

De duminică 15.03,ora 18,nu am iesit deloc din casa!!! Postez acest mesaj cu conștiința împăcată că nu am luat contact cu nimeni, pentru binele tuturor.

Problema este ca nu stim cum am contactat, sigur în Austria. Prietenii noștri din Cluj sunt foarte bine. Si eu ma simt bine.

Maria: „Soțul a fost internat la Matei Balș, eu sunt acasă, aștept să mă testeze azi. Aseară, până sa vina salvarea, ne-am omorât mințile, sa ne dăm seama unde am greșit. Am fost plecați cu mașina cu o familie din Cluj. Va rog sa înțelegeți că este groaznic să stai cu ...” 2

Va rog sa înțelegeți că este groaznic să stai cu gândul că nu știi ce te asteapta.  Stati in casa, va rog!! Nu am vrut să panichez pe nimeni, doar sa înțelegeți că se poate intampla oricui. Sanatate multa, va doresc!”

În total, până luni  23 martie 2020, România înregistra 7 morți și 576 de cazuri de coronavirus, după ce primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie, anunță Digi 24.