Lucian Mindruta: „Si-a dat demisia ministrul Sănătății. Sub conducerea lui, câteva spitale s-au infectat cu Covid pentru ca procedurile / protocolul de triaj au fost PROST facute, iar echipamentele si testele au fost PROST distribuite. Din sursele mele, medicii din …”

Potrivit surselor politice, ministrul Sănătății și-a dat demisia. Stiripesurse.ro anunță că în locul său ar urma să vină Nelu Tătaru, secretar de stat în MS.

Lucian Mindruta: „Si-a dat demisia ministrul sanatatii.
Ar trebui sa dea mai mult de-atat.

Lucian Mindruta: „Si-a dat demisia ministrul Sănătății. Sub conducerea lui, câteva spitale s-au infectat cu Covid pentru ca procedurile / protocolul de triaj au fost PROST facute, iar echipamentele si testele au fost PROST distribuite. Din sursele mele, medicii din ...” 1

Sub conducerea lui, câteva spitale s-au infectat cu Covid pentru ca procedurile / protocolul de triaj au fost PROST facute, iar echipamentele si testele au fost PROST distribuite.

Din sursele mele, medicii din mai multe spitale n-au primiti in primele zile critice ale epidemiei echipamente de protectie, cu explicatia “le tinem pentru mai incolo, ca nu stim ce va fi”.

Pai tocmai la inceput trebuia sa le folositi, ca sa limitati cat puteti raspandirea bolii in randurile medicilor, care la randul lor au dat mai departe.

Suceava este responsabilitatea managerului local, dar un ORDIN DE MINISTRU pe care nimeni nu l-a vazut a fost citat in DOUA randuri (adica si la alt spital) ca motiv pentru scoaterea medicilor din carantina si trimiterea lor la serviciu sub amenintarea cu desfacerea contractului de munca!

Tampenia de ieri, cu testarea a doua milioane de bucuresteni arata de fel de inteligenta are medicul favorit al marimilor care ne conduc.

Zero.
Un lucru vreau sa le comunic liberalilor acum:
SA NU INDRAZNITI SA MAI VENITI CU UN MEMBRU DE PARTID!”