Lucian Mindruta: „Primul pacient român cu coronavirus a fost tratat doua zile “cu ciorba”, după cum zice directorul. Azi l-au testat din nou, i-a ieșit negativ. După doua zile pe ciorba de la Matei Balș! Voi va dați seama cate …”

Primul român infectat cu coronavirus s-a vindecat, anunță autoritățile.. Acesta a beneficiat de fructe și ciorbă. Acesta ar fi fost purtător al virusului și nu bolnav, de accea  testele i-ar fi ieșit bune.

Lucian Mindruta: „Primul pacient român cu coronavirus, adus la Matei Balș a fost tratat doua zile “cu ciorba”, după cum zice directorul.
Azi l-au testat din nou, i-a ieșit negativ.

După doua zile pe ciorba de la Matei Balș!
Voi va dați seama cate guverne din lumea asta ar da bani grei pe rețetă???”

„Persoana adusă din Gorj este doar purtător de virus, e sănătos, fără sintome”, a anunţat profesorul Streinu-Cercel care a completat în spital tânărul este tratat cu fructe şi ciorbă, potrivit Adevarul.

Adrian Streinu Cercel a vorbit despre evoluția virusului în ceea ce îl privește pe tânărul de 25 de ani.

Lucian Mindruta: „Primul pacient român cu coronavirus a fost tratat doua zile "cu ciorba", după cum zice directorul. Azi l-au testat din nou, i-a ieșit negativ.  După doua zile pe ciorba de la Matei Balș! Voi va dați seama cate ...” 1

”Testatarea nu a fost falsă. Nici pomeneală. Testarea a fost absolut corectă, testul este pozitiv, unda este maximă. Este cert, e comparativ cu controlul. Mai mult decât atât aceste teste fiind teste de genetică moleculară, adică ele caută fragmente de ARN a virusului, nu prea au cum să greșească.

Mai mult decât atât, au un interval destul de lung. El a devenit negativ în a zecea spre a 11 zi. Noi știm de când suntem mici că o o gripă se vindecă într-o săptămână, așa se întâmplă și în momentul de față”, a spus profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase ‘Matei Balș’ din București, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Cel de-al doilea test al tânărului din Gorj, primul pacient confirmat în România cu noul coronavirus, este negativ. Tânărul în vârstă de 25 de ani este internat la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Acesta este al doilea test negativ al tânărului și asta înseamnă că poate fi externat.