(Last Updated On: March 24, 2020)

Ce face o primărie serioasă în criză de coronavirus? Cumpără beculețe de Paște în loc de măști pentru spitale! Ce face o comunitate când află o astfel de veste? Îl votează din nou pe primar, o fi el mai prost dar a făcut câte ceva.

Lucian Mindruta: „Ma sufoc, deși n-am Covid. Chiar ma sufoc de indignare.
Deci e de neimaginat: acum câteva zile, in 18 martie, Primăria SUCEAVA cumpără cu 27.000 de euro ORNAMENTE DE PASTI!

Lucian Mindruta: „Ma sufoc, deși n-am Covid. Chiar ma sufoc de indignare. Deci e de neimaginat: acum câteva zile, in 18 martie, Primăria SUCEAVA cumpără cu 27.000 de euro ORNAMENTE DE PASTI! La doi pași de primăria asta, spitalul NU AVEA MASTI! Si ei luau beculete. Hai sa va zic o chestie ...” 1

In plina criza de coronavirus, cand mii de oameni isi pierdeau job-urile, Primaria Suceava arunca cu o suma URIASA pentru un eveniment care NU are nevoie de alte lumini decat ale lumanarilor si sufletelor noastre, arunca deci niste multe mii de euro pe FUCKING BECULETE!

La doi pasi de primaria asta, spitalul NU AVEA MASTI!

Si ei luau beculete.
Hai sa va zic o chestie si voua, sucevenilor: daca maine – MAINE- mai aveti acelasi primar, sa stiti ca meritati!
Meritati!

Lucian Mindruta: „Ma sufoc, deși n-am Covid. Chiar ma sufoc de indignare. Deci e de neimaginat: acum câteva zile, in 18 martie, Primăria SUCEAVA cumpără cu 27.000 de euro ORNAMENTE DE PASTI! La doi pași de primăria asta, spitalul NU AVEA MASTI! Si ei luau beculete. Hai sa va zic o chestie ...” 2
(Medici și asistente de la Spitalul Județean Suceava la coadă ca să-și facă testul coronavirus. 100 au fost depistați pozitiv)

Pentru ca numai o comunitate de oameni iresponsabili accepta sa ramana fara spital, dar cu beculete de sarbatori!”