Gest superb făcut de Cătălin Moroșanu pentru Sergiu, tatăl plecat cu calul să își vadă fiul nou născut. „Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă.”

(Last Updated On: March 29, 2020)

Cătălin Moroșanu a făcut un gest foarte frumos pentru Sergiu, tatăl din Iași plecat cu calul să își vadă fiul nou născut.

Sergiu Ion Ciobotariu a impresionat mii de oameni pentru că a făcut orice a putut să ajungă la soția lui, care abia născuse un băiețel.

Gest superb făcut de Cătălin Moroșanu pentru Sergiu, tatăl plecat cu calul să își vadă fiul nou născut. „Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă.” 1

“Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. L-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.”, a spus Sergiu.

Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, l-au vizitat pe tânărul de 22 de ani. Au adus mai multe produse alimentare și alte cadouri, scrie observator.tv.

“Când am aflat că este de la Iași, am zis că trebuie neapărat să-l cunosc. Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă.”, a spus Cătălin Moroșanu.

Pentru Sergiu, gestul făcut de Moroșanu a fost mai mult decât emoționant. Tânărul tată i-a mulțumit luptătorului pentru tot. “Nu mă așteptam să vină Cătălin Moroșanu la noi… mulțumesc mult…”, a spus tânărul.