(Foto) Tibi Ușeriu și Tasuleasa Social donează 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință pentru spitalele din Suceava

(Last Updated On: March 26, 2020)

Tibi Ușeriu și Tasuleasa Social donează 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință pentru spitalele din Suceava.

„În această dimineață, Tășuleasa Social a luat legătura cu Prefectul Județului Suceava, dl. Alexandru Moldovan, și acesta ne-a confirmat că pentru problemele majore care sunt momentan în spitalele din județul Suceava, 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință ar fi binevenite.

(Foto) Tibi Ușeriu și Tasuleasa Social donează 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință pentru spitalele din Suceava 1

Tibi a și pornit la drum cu ele!

Vă dorim sănătate și aveți grijă de voi!”, au scris pe Facebook cei de la Tasuleasa Social.

(Foto) Tibi Ușeriu și Tasuleasa Social donează 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință pentru spitalele din Suceava 2 (Foto) Tibi Ușeriu și Tasuleasa Social donează 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință pentru spitalele din Suceava 3

Între timp, Vasile Râmbu a fost suspendat, miercuri, din funcția de manager al Spitalului Județean Suceava, devenit focar de nou coronavirus și închis pentru dezinfecție.

Echipa Ministerului Sănătății, condusă de secretarul de stat Nelu Tătaru, a încheiat miercuri prima evaluare asupra activității Spitalului Județean din Suceava unde peste 70 de cadre medicale s-au infectat cu coronavirus.

Astfel, comisia a decis închiderea pentru 48 de ore a unității spitalicești și transferarea celor 124 de pacienți internați pe diverse secții ale spitalului.

Șase din cele 14 persoane decedate până acum din cauza coronavirusului sunt din Suceava.