(Last Updated On: March 25, 2020)

În România au apărut diverse soluții de a-i ajuta pe cei în vârstă sau izolați la domiciliu. GOOD-FOOD.ro este un astfel de serviciu. 

Cristian Hossu: „El e tata! S-a abonat la GOOD-FOOD.ro fără sa îmi spună, in semn de sprijin si încredere!
Mi-a picat random la traseu in ziua a doua pentru ca am făcut sectorul 4.

Cristian Hossu: „El e tata! S-a abonat la GOOD-FOOD.ro fără sa îmi spună, in semn de sprijin si încredere! Aveam 11 ani când tata si-a pierdut jobul de inginer automatist in fizica nucleara. Erau anii de după revoluție care nu au iertat pe nimeni. Ca soluție in extremis, tata pleca in fiecare zi sa vândă lucruri din ușă in ușă: azi pixuri, maine cutite, poimaine un joc de darts sau poate o lanterna. Maruntisuri de cativa lei bucata. In fiecare zi...” 1

Nu l-am observat decât atunci când am ajuns la linia lui din desfășurător…. si tot drumul către el nu ma puteam gândi decât la mine copil si la el in anii aia.

Aveam 11 ani când tata si-a pierdut jobul de inginer automatist in fizica nucleara. Erau anii de după revoluție care nu au iertat pe nimeni. Ca soluție in extremis, tata pleca in fiecare zi sa vândă lucruri din ușă in ușă: azi pixuri, maine cutite, poimaine un joc de darts sau poate o lanterna. Maruntisuri de cativa lei bucata. In fiecare zi altele, poate poate cumpara cineva ceva.

Tin si acum minte scaunelul verde de la intrare, pe care tata se aseza seara cand venea acasa dupa o zi de munca. Numara usile la care a a batut, numara usile care au deschis, numara pixurile vandute… iar noi numaram feliile de parizer. Daca erau mai mult de 6, avusese o zi buna.

Nu cred ca am stiut ca copil sa-i multumesc indeajuns. Poate nici ca adult… Tata a avut din naster o deficienta la picioare care i-a facut toata viata mersul dificil si dureros. Astazi a fost si un pic de multumesc din partea mea!

Jason, baietelul meu are acum 8 ani. Sper sa reusesc sa-l invat si eu pe el perseverenta, asa cum eu am invatat-o de la tata!

Iti multumesc tata! Pentru tot!”

good-food.ro. O soluție sigură pentru cei aflați în autoizolare la domiciliu, în București și zonele limitrofe.
1. Pentru cei care vor să ajute membri ai familiei care sunt în grupele de risc.
2. Pentru cei care sunt autoizolați la domiciliu.
3. Pentru cei care lucrează de acasă în această perioadă.