(Last Updated On: March 24, 2020)

O gravidă a născut la o clinică Medlife din București. Medicii au întrebat-o dacă a fost plecată într-o țară cu cazuri de coronavirus. A mințit că nu. După 10 zile a recunoscut. Spitalul Medlife este acum închis, anunță Europa FM.

Jurnalista Ionela Arcanu: „O lăuză, care a nascut la o clinica privata din Capitală, a fost confirmată cu coronavirus.
Femeia a mințit în declarația pe propria răspundere, potrivit reprezentanților spitalului. Cateva zile mai garziu, dupa naștere, ea a recunoscut că intrase în contact cu o persoană care se întorsese din Spania. Femeia și bebelușul au fost transferați la Institutul Matei Balș și se află în stare bună”.

Bogdan Ocnaru: „O doamna s-a dus sa nasca la MedLife. In timp ce medicii ii aduceau pe lume copilul, a facut febra. Femeia a nascut si a fost izolata. Au intrebat-o doctorii daca sa intors dintr-o tara cu cazuri, daca a intrat in contact cu cineva confirmat. Respectabila doamna cu mințile pierdute a spus ca NU. In realitate intrase in contact cu un bolnav.  In scena a intrat ...” 1
(foto arhiva)

Jurnalistul Bogdan Ocnaru: „Femeile gravide isi pierd mintile! Clar!
O doamna s-a dus sa nasca la MedLife, in Bucuresti. In timp ce medicii ii aduceau pe lume copilul, a facut febra. Femeia a nascut si a fost izolata. Au intrebat-o doctorii daca sa intors dintr-o tara cu cazuri, daca a intrat in contact cu cineva confirmat. Respectabila doamna cu mințile pierdute a spus ca NU. In realitate intrase in contact cu un bolnav.

In scena a intrat DSP. Alta institutie onorabila, plina de corupti, lenesi si nepriceputi. Inspectorii au refuzat sa o testeze, nu avea simptome specifice, au zis ei, specialistii in coronavirus.

Dupa 10 (zece) zile, pentru ca i s-a facut rau si febra nu disparea, au testat-o. A iesit pozitiv testul!
In cazul asta, bine ca MedLife a reactionat si a izolat-o.

Femeia (complet lipsita de inteligenta) si DSP-ul (o institutie complet inutila si corupta) merita dosare penale!!! Si o bataie buna!!”