Geo Cozma: „Simptomele noastre au debutat cu dureri de cap, amețeli, greata, vărsături, febra ușoară pana la 38 de grade. Cei 2 copii au un metabolism extraordinar. Ei ne dau impulsul de a ne ridica din pat oricând picam in el. IMPORTANT Am făcut propria noastră ancheta epidemiologica si am ajuns la concluzia ca …”

(Last Updated On: March 27, 2020)

O familie lovită de coronavirus. Cum se descurcă cei rămași acasă, în izolare? Ajutați de prieteni, autoritățile sunt paralizate.

Geo Cozma: „Voi puteți sa-i ziceți cum vreți Covid19, SARS COV2, CORONAVIRUS. Eu o sa-i zic Gripă. Familia mea se lupta de Duminica cu aceasta boala.

Un singur membru a fost testat pozitiv, si acela a fost internat la spitalul județean Suceava. Voi deja știți cine. Inafara de prieteni, colegi, cunoscuți nu ne întreabă nimeni de sănătate.

Geo Cozma: „Simptomele noastre au debutat cu dureri de cap, amețeli, greata, vărsături, febra ușoară pana la 38 de grade. Cei 2 copii au un metabolism extraordinar. Ei ne dau impulsul de a ne ridica din pat oricând picam in el. IMPORTANT Am făcut propria noastră ancheta epidemiologica si am ajuns la concluzia ca ...” 1

Drept dovada ca autoritățile sunt puțin depășite. Am auzit in nenumărate apeluri telefonice…”Stați liniștiți, e doar o viroza!”.

E clar ca managementul instituțiilor publice implicate direct in tratarea pandemiei este cu un pas in urma fata de boala…si asta e îngrijorător.

Casa noastră a devenit un mic spital privat si cu ajutorul prietenilor ne tratam si ne alimentam. Pana azi a-4a zi de boala simptomatică va pot spune următoarele. Cei 2 copii au un metabolism extraordinar.

Ei ne dau impulsul de a ne ridica din pat oricând picam in el. Eu si Loredana am dezvoltat o forma de tuse seaca dar e bine. Simptomele noastre au debutat cu (dureri de cap, amețeli, greata, vărsături, febra ușoară pana la 38 de grade).

Tata e bine. Deși se vede ca suferă… El e puternic si nu se exteriorizează.

IMPORTANT Am făcut propria noastră ancheta epidemiologica si am ajuns la concluzia ca. Suntem contagioși cu de la 2 la 4 zile înainte sa avem orice simptom. De aceea #stațacasă si ascultați recomandările MAI.

Chiar daca e doar o viroza! Izolați-va de alte persoane la primul simptom. Pana azi nu am avut nevoie de ventilare artificiala si sper sa nu avem nevoie dar asta poate diferi de la om la om.

Se vor imuniza cadrele medicale si ne vor ajuta sa trecem peste aceasta Gripa extrem de contagioasa. Dar haideți sa le acordam puțin timp. Haideți sa trăim ca pusnicii măcar 2 săptămâni si sa ne rugam sa treacă ei cu bine si sa se imunizeze!”

Digi 24 anunță că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 263 de cazuri noi de Covid-19. Bilanțul oficial ajunge astfel la 1.292, vineri.