Vlad Voiculescu: „Primul caz de coronavirus confirmat în România.Nu e rost de panică ci de grijă mare, în primul rând față de cei vulnerabili din jurul nostru – părinți, bunici și cei bolnavi”

În România a fost confirmat primul caz de coronavirus, la o persoană din Gorj, j care a intrat în contact cu italianul în vârstă de 71 de ani, în perioada de cinci zile în care s-a aflat la noi în țară.

Vlad Voiculescu: „Primul caz confirmat în România. Urmează probabil un nou test pentru noi toți.

Vlad Voiculescu: „Primul caz de coronavirus confirmat în România.Nu e rost de panică ci de grijă mare, în primul rând față de cei vulnerabili din jurul nostru - părinți, bunici și cei bolnavi” 1

Instituțiile noastre vor fi cel mai probabil depășite. Șefii lor vor fi probabil tentați să mintă. Mulți politicieni vor încerca să se folosească de criza asta. În tot ce spun sau fac toți cei de mai sus, ar trebui să vă întrebați mereu dacă le pasă cu adevărat. De obicei se vede cu ochiul liber.

Multe vor depinde de noi. Sper să ne pese destul de cei din jurul nostru – virusul ăsta îi poate ucide pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Nu e rost de panică ci de grijă mare, în primul rând față de cei vulnerabili din jurul nostru – părinți, bunici și cei bolnavi”.

Camelia Ciobanu: „Avem coronavirus Și mult noroc pana acum. Știm cine l-a adus, pe unde l-a dus, cu cine a intart in contact. Italia a găsit greu pacientul zero, abia după ce epidemia izbucnise, erau sute de îmbolnăviri și câțiva morți”.

Ondine Ghergut: „Primul caz de coronavirus.
Vectorul: italianul care a fost prin Gorj și Dolj între 18-22 februarie, diagnosticat după ce s-a întors în Italia”