(Video) Ianis Hagi golul victoriei pentru Rangers. Ramona Păun: „Ce cadou pentru Hagi de ziua lui! 🥳 Ianis a marcat golul victoriei pentru Rangers la primul meci ca titular!”

Ianis Hagi s-a adaptat rapid la Glasgow Rangers și a înscris primul gol în primul meci ca titular. A fost un cadou perfect pentru tatăl său, care ieri a împlinit vârsta de 55 de ani.

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Gerrard! Pe lângă reușita care a adus victoria echipei sale, românul a ratat și alte ocazii mari, fiind foarte aproape de gol și în minutul 64.
(Video) Ianis Hagi golul victoriei pentru Rangers. Ramona Păun: „Ce cadou pentru Hagi de ziua lui! 🥳 Ianis a marcat golul victoriei pentru Rangers la primul meci ca titular!” 1

„Ce noapte … O zi foarte specială pentru mine. La mulți ani, tată! Efort grozav și spirit de echipă astăzi! Sunt foarte fericit să înscriu primul meu gol și mai important să obținem 3 puncte. Vă mulțumim pentru sprijin, să continuăm 💪 💙”, a scris pe Facebook Ianis Hagi.

Ramona Păun a scris: „Ce cadou pentru Hagi de ziua lui! 🥳 Ianis a marcat golul victoriei pentru Rangers la primul meci ca titular! 😍👏🏻”

Este al doilea meci al lui Hagi la Rangers după împrumutul de la Genk. Dacă convinge la noua echipă,scoțienii au opțiunea și unui transfer definitiv, pentru suma de 5 milioane de euro.

Vezi aici video:

6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de