(Video) Doru Oprea: „Doi romani si-au lăsat mașina stricata pe trotuar in fata unei stații de metrou din Anglia. Politia a venit si le-a detonat-o cu ajutorul unui robot. Privirea uimita a celor doi romani reveniți la mașina face toți banii”

O mașină înmatriculată în România a provocat haos în  sudul Londrei. O persoană a sunat la poliție și a anunțat că a observat „o mașină suspectă” în apropierea stației East Croydon.

Poliția a evacuat toată zona și a declanșat o operațiune antiteroristă în toată regula, fiind adus și un robot pentru detonări controlate, informează digi24.ro.

(Video) Doru Oprea: „Doi romani si-au lăsat mașina stricata pe trotuar in fata unei stații de metrou din Anglia. Politia a venit si le-a detonat-o cu ajutorul unui robot. Privirea uimita a celor doi romani reveniți la mașina face toți banii” 1

Poliția Metropolitană a confirmat că ofițerii s-au deplasat la fața locului pentru un „vehicul suspect”. „Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 08:46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

Mașina era de fapt a unor români care o lăsase pe trotuar după ce au făcut pană.

Doru Oprea a scris: „Doi romani si-au lasat masina stricata pe trotuar in fata unei statii de metrou din Anglia. Politia a venit si le-a detonat-o cu ajutorul unui robot. Privirea uimita a celor doi romani reveniti la masina face toti banii 🙂”

Vezi video aici:

După două ore, anchetatorii au transmis că a fost eliminată orice suspiciune legată de vreun incident terorist.