Victor Ponta a dezvăluit de ce are o relație personală „foarte rea” cu Ludovic Orban. La mijloc este soția liderului Pro România

Liderul Pro România, Victor Ponta, a recunoscut că are o relație „foarte rea„ cu Ludovic Orban. Asta pentru că în urmă cu câțiva ani, când Orban era vicepreședinte PNL a depus o plângere la ANI pe numele Dacianei Sârbu și ea politician la acea vreme, nu doar pe numele său.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi… Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta, pentru digi24.ro.

Victor Ponta a dezvăluit de ce are o relație personală „foarte rea” cu Ludovic Orban. La mijloc este soția liderului Pro România 1

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

„Mă rog, nu discutăm de persoana Orban. Suntem obligați, ca oameni politici, să stăm de vorbă”, a mai adăugat Ponta.

În 2014, Ludovic Orban anunţa în faţa sediului Agenţiei Naţionale de Integritate că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu, pentru că cei doi nu ar fi declarat împreună şapte case pe care le-ar deţine.