Tudor Galos: „Ceva ciudat cu flagrantul Sorinei Pintea de la Baia Mare: ⭕ Sorina Pintea își anunță candidatura. ⭕ Se anunță flagrantul de la Spitalul Județean din Baia Mare. ⭕ Singura declarație a DNA este dată de procurorul șef Bologa”:

Sorina Pintea este la un pas de a fi scoasă erou, în lipsa informațiilor oficiale. Teoria care circulă acum: Și-a anunțat candidatura la Primăria Baia Mare și imediat i se face flagrantul. Doar că flagrantul este făcut de DNA București, nu de DNA Baia Mare. Greu de crezut că primarul în funcție, trimis în judecată de DNA, poate pune o operațiune de acest fel cu cei care-l cercetează și l-au băgat și la închisoare. Iar faptul că Sorina Pintea ar sta bine în sondaje, iar greu de crezut, cei din Baia Mare l-au votat pe actualul primar chiar dacă era în pușcărie. El este eroul lor.

Tudor Galos: „Ceva ciudat cu flagrantul Sorinei Pintea de la Baia Mare:
⭕ Sorina Pintea își anunță candidatura.

Tudor Galos: „Ceva ciudat cu flagrantul Sorinei Pintea de la Baia Mare: ⭕ Sorina Pintea își anunță candidatura.  ⭕ Se anunță flagrantul de la Spitalul Județean din Baia Mare.  ⭕ Singura declarație a DNA este dată de procurorul șef Bologa”: 1

⭕ Se anunță flagrantul de la Spitalul Județean din Baia Mare.

⭕ Singura declarație a DNA este dată de procurorul șef Bologa: “Direcția Națională Anticorupție a organizat vineri o acțiune de prindere în flagrant, la Spitalul Județean din Baia Mare, în care este vizat și fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în legătură cu un contract de achiziții”
⭕ Fostul ministru este adus la București cu mandat de aducere nu de reținere.

Practic, ciudat… Nu avem detalii oficiale despre ce s-a întâmplat, “pe surse” există bârfe cum că ministrul nici nu a pus mâna pe acel plic, că plicul a fost dat unei asistente pe hol etc. Nu comentăm căci nu sunt informații oficiale”.

Radu Herjeu: „Deci, cum? Pintea și-a anunțat candidatura la primăria orașului Baia Mare și primul lucru pe care-l face apoi e să ia șpagă 120.000 de euro (sau lei, sursele DNA nu s-au pus încă de acord)? La ea la cabinet? În plic (mă rog, cam ce mama naibii de plic o fi fost ăsta)? Moment în care, haț, iese procurorul de după dulap și-i face poză?

Atunci, din două una: ori e cel mai prost corupt de pe meleagurile mioritice, ori… banii n-au ajuns niciodată în biroul sau în mâna ei, ci lăsați de un individ unei femei (!?!) de pe hol (așa cum spun unele surse), individ care apoi a chemat procurorii.

În al doilea caz, una din două: fie Pintea e cel mai prost corupt din istoria României, fie… nu prea seamănă a flagrant, ci a făcătură.
PS. Ca să fie clar și pentru proști: n-o cunosc pe doamna, deci nu pot exclude c-ar fi mereu prima variantă ”