Tudor Chirilă: „Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Ușor, ușor, se răzgândesc. Au alte priorități. Să refacă USL e una dintre ele”

PNL s-a speriat de USR/Plus și este acuzat că a făcut o înțelegere cu PSD pentru ca aceste două partide să-și conserve primarii din funcție. Ceea ce uită PNL este că există un electorat mare anti-PSD care poate deveni ușor anti-PNL.

Tudor Chirilă: „Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Ușor, ușor, se răzgândesc. Au alte priorități. Să refacă USL e una dintre ele”.

Tudor Chirilă: „Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Ușor, ușor, se răzgândesc. Au alte priorități. Să refacă USL e una dintre ele” 1

Vlad Botos: „Hai să o spunem pe șleau, hai să o spunem direct. PNL nu vrea să îi dea PSD-ului lovitura decisivă și să îi trimită la groapa de gunoi a istoriei…DEFINITIV.

PNL vrea să țină PSD în viață (din punct de vedere politic) pentru a părea că ei se bat pentru normalizarea României.

PNL putea să îngenuncheze PSD decisiv, dacă ar fi dat o ordonanță de urgență care să revină la alegerea președinților de consilii județene din rândul aleșilor locali.

PNL putea să îngenuncheze PSD dacă nu făcea un joc politic constant în ceea ce privește revenirea la 2 tururi de scrutin pentru alegerea primarilor.

Astfel din toată “joaca” din ultima vreme nu vom avea nici alegeri în 2 tururi, nici alegeri corecte pentru președinții de consilii județeni care să nu favorizeze PSD și să-i facă să-și mențină puterea la nivel local. De fapt PSD de acolo își trage toată seva de putere.

PNL ține PSD în viața politică, fiindcă de fapt se înțeleg foarte bine, cum s-au înțeles de minune în ultimii 30 de ani. Au reușit să-și înăbușească toți adversarii politici, pentru a coabita ei împreună: PSD & PNL.

Hai să o spunem pe șleau, cu USR nu vă merge, Alianța USR PLUS nu veți putea să o îngenunchiați, oricât de mult vă doriți acest lucru. Cu noi nu vă merge!

Noi toți ne dorim o Țară ca Afară iar asta știm că vă deranjează la culme! 🇷🇴”