Soţul gravidei care l-a denunţat pe medicul ginecolog şpăgar susţine că medicii se poartă acum urât cu soţia sa. „O asistentă nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca “l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog și a întrebat-o dacă ea e ……. iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și …”

Un bărbat din Târgoviște a organizat un flagrant cu procurorii, după ce medicul ginecolog i-a cerut 1750 lei şpagă pentru o naştere. Acum bărbaatul susține că personalul medical se poartă urât cu soţia sa, după ce s-a aflat că ea a fost cea care l-a dat pe medicul ginecolog pe mâna Poliţiei.

Un medic ginecolog din Dâmboviţa a fost prins în flagrant luând mită de la o femeie gravidă care urma să nască. El a cerut iniţiat suma de 1750 lei, însă s-a mulţumit şi cu 1400 de lei, moment în care procurorii care au organizat flagrantul au intrat în cabinet peste el, informează observator.tv.

Soţul gravidei care l-a denunţat pe medicul ginecolog şpăgar susţine că medicii se poartă acum urât cu soţia sa. „O asistentă nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca "l-a aranjat pe doctor" iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog și a întrebat-o dacă ea e ....... iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și ...” 1

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook un mesaj, care ar aparţine soţului gravidei de la Târgovişte, în care precizează că bărbatul crede că soţia sa ar putea fi în pericol după flagrantul cu medicul ginecolog.

“Sa trăiți, ma scuzați ca va deranj din nou dar este o problema foarte grava din punctul meu de vedere cu soția mea la spital, de dimineață la ora 6:30 o asistenta și nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca “l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ……. iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și el o pacienta cu soția în salon operata ieri și a mutat-o din acel salon”, precizează deputatul că ar fi mesajul soţului femeii.

“Rog public instituțiile statului să protejeze această familie și medicii și asistentele care le plâng de milă colegilor șpăgari și fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiți!”, scrie Ungureanu, pe Facebook.

Directorul medical al spitalului a declarat exact invers, că familia respectivă i-ar fi adresat injurii şi că atât mama, cât şi copilul sunt în stare foarte bună şi primesc cele mai bune îngrijiri.