(Last Updated On: February 25, 2020)

Drogurile să fie cauza iminentului divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea? Soţul cântăreţei ar fi fost prins drogat la volan. George Burcea s-a ales cu dosar penal.

Acesta a fost testat iar rezultatul a arătat că se afla sub influența cocainei. Se pare că el era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator, anunță Antena 1.

Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan?! George Burcea s-ar fi ales cu dosar penal. Acesta e motivul divorțului iminent? 1

În urmă cu trei zile a fost prins în trafic sub influența substanțelor interzise. Potrivit Click, pe 21 februarie, la ora 10.00, bărbatul se afla în trafic la volanul autoturismului său, când a fost tras pe dreapta în localitatea Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fos dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant, scrie sursa.

Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare.