Simona Halep a dezvăluit suma donată după incendiile din Australia! ”Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și de câte amenzi am luat, cu ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma”

Simona Halep a donat 20.000 de euro pentru incendiile care au devastat Australia.

“Sunt fericită să vă anunț că am donat suma de 20.000 de dolari pentru incendiile de vegetație din Australia. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!”, a fost mesajul postat în plină noapte de Simona Halep, pe contul său de Twitter.

Simona Halep a dezvăluit suma donată după incendiile din Australia! ”Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și de câte amenzi am luat, cu ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma” 1

Sportiva noastră a promis că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill, la Australian Open. În momentul în care a ajuns în țară, Simona a fost întrebată ce sumă s-a strâns, dar a evitat răpunsul, scrie digisport.ro.

”Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și de câte amenzi am luat, cu ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma”, a afirmat Halep.

Pentru Halep urmează două turnee în această lună. Simona va participa la Dubai și Doha.