Româncă, menajeră în Italia, a dat o spargere la Londra de 60 de milioane de euro, împreună cu fiul ei, la fiica lui Bernie Ecclestone, fostul șef al Formula 1

O româncă, împreună cu fiul ei, au fost puși sub acuzare pentru conspirație în vederea săvârșirii unui furt de bijuterii în valoare totală de 60 de milioane de euro din locuința londoneză a prezentatoarei de televiziune Tamara Ecclestone (foto), fiica lui Bernie Ecclestone, fostul șef al Formula 1.

Maria Mester, în vârstă de 47 de ani, menajeră în Italia, și fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, în vârstă de 29 de ani, care locuiește de 3 ani la Londra, au fost puși sub acuzare sâmbătă, la o instanță din Westminster, informează gazetaromaneasca.com.

Româncă, menajeră în Italia, a dat o spargere la Londra de 60 de milioane de euro, împreună cu fiul ei, la fiica lui Bernie Ecclestone, fostul șef al Formula 1 1

Poliţia londoneză a mai arestat săptămâna aceasta două persoane suspecte în acest caz, care însă sunt cercetate în stare de libertate.

Jaful a avut loc pe 13 decembrie. Tamara Ecclestone, care locuiește în Hyde Park, Londra, cu soțul ei, omul de afaceri Jay Rutland, și fiica lor în vârstă de cinci ani, Sofia, părăsise Marea Britanie, pentru vacanța de Crăciun, cu doar câteva ore înainte de jaf.

Hoții ar fi intrat prin grădină și apoi prin dormitor și au furat o colecție prețioasă de bijuterii, printre care și un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro.

În vârstă de 35 de ani, Tamara Ecclestone este fiica lui Bernie Ecclestone cu a doua sa soție – din perioada 1985-2009 -, fostul model Slavica Radić.