Reacție. Kaufland România, despre coronavirus și cozile din magazine. „Compania Kaufland România aduce următoarele precizări”:

Cetățenii preventivi au luat cu asalt marile magazine. Aveau e ales, de a-și face provizii acum sau într-o ipotetică criză, cu toată lumea în magazin. Cei de la Kaufland spun că totul este sub control în magazinele lor.

Adrian Tase: Trec stapan pe mine printre rafturile de la Kaufland si ma dau cool pe langa doamna ce ia conserve. Nimic nu spune “ comunism” mai mult decat bataia pe conserve.

Decid sa trec pe langa rafturile de conserve si sa revin la o tura 2 de devalizat supermarketu, acum e prea chill atmosfera.
Conservele de la Rio Mare sunt neatinse. Fac o nota mentala sa intru in panica doar cand se da iama in conservele de fițe.

Reacție. Kaufland România, despre coronavirus și cozile din magazine. „Compania Kaufland România aduce următoarele precizări”: 1 Reacție. Kaufland România, despre coronavirus și cozile din magazine. „Compania Kaufland România aduce următoarele precizări”: 2

Avand in vedere ce lista mare mi-a dat Oxana realizez ca n am cum sa iau tot intr -o tura oricat de barbat ma cred🦸🏿‍♂️
Avem o scuza buna.

Adultii pot sa tina post dar copiii sunt in crestere si au nevoie vitala de nutrienti.

Imi fac o alta nota mentala . Cand incepe isteria, fiind un tata responsabil, n-am sa jefuiesc plasa unei batrane ci a unui adolescent mai dolofan care oricum poate sa tina post si are de unde da jos. Plus ca nu ma poate fugari decat maxim pana in parcare.

Problema o sa fie ca chipsurile si cola nu o sa ajute prea mult ca valoare nutritionala. Cred ca am sa smulg cosul cu cumparaturi a unei vegane mai sfrijite ce nu ma poate bate si care e la cumparaturi ca isi serbeaza ziua. Nu va fi foarte afectata pentru ca stie ca poate trai indelungat cu apa tratata cu soare la nevoie ( plus rugaciuni).

Ajunge pentru prima vizita la supermarket. Pare cosul saptamanal deci vanzatoarea nu va banui nimic. Revin cand se schimba tura pentru conserve”.

Kaufland, pentru DCNews: „Ca urmare a solicitării publicației pe care o reprezentați, compania Kaufland România aduce următoarele precizări:
Urmărim cu maximă atenție evoluția situației legate de coronavirus. Suntem în permanent contact cu autoritățile naționale și regionale și am demarat deja măsuri de prevenție.

În magazine am instalat stații cu dezinfectant de mâini gratuit și vom asigura stocuri de marfă suficiente, având livrări în fiecare zi, în toate magazinele – dar și prin intermediul serviciului online de livrări la domiciliu, cu Glovo.

Vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare, conform desfășurării situației, pentru a fi aproape de clienți. Toți angajații noștri cunosc regulile de igienă și îi încurajăm să le respecte.’