Raed Arafat: „Un caz confirmat de coronavirus. 7 membrii de familie sub pază, în carantină! Nu vor putea pleca din casă cel puțin 14 zile, după care vor fi testați iar”

Raed Arafat a anunțat că 7 persoane sunt sub pază, în carantină, care au legătură cu persoana depistată pozitiv la coronavirus. Este vorba de membrii familiei sale.

Victor Costache, ministrul Sănătății, citat de G4media: „În urma testării persoanelor din Gorj care au intrat în contact cu italianul din Rimini avem primul caz de infectare cu coronavirus. E un bărbat din Gorj. Starea bărbatului e bună, nu manifestă simptome și nu ne alarmăm.
Mai avem în lucru 33 de teste din acea zonă”

Raed Arafat: „Un caz confirmat de coronavirus. 7 membrii de familie sub pază, în carantină! Nu vor putea pleca din casă cel puțin 14 zile, după care vor fi testați iar” 1

Raed Arafat: „Bărbatul e transportat la București. În casa respectivă mai trăiesc 7 persoane, toate au fost testate negativ, dar vor rămâne în izolare la domiciliu, sub pază, nu vor putea pleca din casă cel puțin 14 zile, după care vor fi testați iar. Dacă la unul dintre ei apar simptome, va fi transportată la spital”

Dr. Vasi Rădulescu: „S-a confirmat primul caz de Covid-19 în România. Când am făcut clipul de dimineață, evident nu aveam, dar am zis că probabil vom avea, iar asta nu e motiv de panică.

Îndemn, iar, la rațiune, măsuri de protecție, calm. Vom vedea articole halucinante, țipete, scenarii apocaliptice, site-uri care vor profita să facă trafic la kilogram. Ne informăm bine, din surse credibile, nu din aceste site-uri care exploatează emoții.

În video sunt cele mai importante lucruri de știut. Vă rog să le vedeți și să dați materialul mai departe. A fost deja văzut de un milion de oameni, dar nu e destul”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!