Prima reacție a clinicii stomatologice unde un copil a murit după ce a fost anesteziat. „Din păcate, pana in acest moment, dezinformarea, speculațiile si goana după senzațional s-au dovedit o dată in plus mai importante decât căutarea adevărului. Încă o data va…”

Reprezentanții clinicii stomatologice Teddy Care din Pitești au avut o primă reacție după ce un copil nu s-a mai trezit din anestezie.

TeddyCare: „Știm ca toată lumea așteaptă o reacție de la noi si, mai mult decât orice, ne dorim sa înțelegeți ca ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. sa înțelegem si sa acceptam ceea ce s-a întâmplat in clinica noastră.

Prima reacție a clinicii stomatologice unde un copil a murit după ce a fost anesteziat. „Din păcate, pana in acest moment, dezinformarea, speculațiile si goana după senzațional s-au dovedit o dată in plus mai importante decât căutarea adevărului. Încă o data va...” 1

O clinică in care sunt tratați si copiii noștri, ai colegilor, prietenilor si cunoștințelor noastre.
Înainte de toate, suntem oameni si părinți – de aceea ceea ce s-a întâmplat in casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit si de înțeles.

In aceste momente, gândurile si inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât sa ne rugam sa aibă putere si liniște.

Ne dorim mai mult decât oricine sa înțelegem ce s-a întâmplat, așteptăm rezultatul investigațiilor si anchetelor in curs, speram din tot sufletul ca vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le așteaptă si ca nu vor lăsa loc de alte interpretări. Caci, din păcate, pana in acest moment, dezinformarea, speculațiile si goana după senzațional s-au dovedit o dată in plus mai importante decât căutarea adevărului.

Încă o data va rugam sa aveti toata increderea ca, in momentul in care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori sa le facem publice. Pana atunci, ne dorim sa respectam durerea parintilor, alaturi de care suntem cu tot sufletul nostru”.

Potrivit Libertatea, Copilul a murit la aproape 24 de ore după ce intrase în moarte cerebrală. Copilul de 4 ani a decedat sub privirile îndurerate ale părinților. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.